Leheputka pakub: hot dog ja limonaad koolilõunaks (1)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forseliuse koolist üle tee asuv R-kiosk, mille seinal laiub reklaam «Söögivahetund R-kioskis», pakub kõigile õpilastele ja õpetajatele tõendi esitamisel limonaadi ja hot dog’i kahe euroga.
Forseliuse koolist üle tee asuv R-kiosk, mille seinal laiub reklaam «Söögivahetund R-kioskis», pakub kõigile õpilastele ja õpetajatele tõendi esitamisel limonaadi ja hot dog’i kahe euroga. Foto: Kristjan Teedema

Samal ajal kui üle Eesti käib koolipuhvetites tervisliku hommikusöögi kampaania, meelitab Tartu Forseliuse koolist üle tee asuv R-kiosk lapsi söögivahetunnis hoopis kioskist hot dog’i ja limonaadi haarama.

«Minu arust on see kõlvatu reklaam,» oli Forseliuse kooli direktor Jüri Sasi nördinud. «Tundus juba, et patenteeriks söögivahetunni ära, et seda ei saaks keegi kasutada nii, et lihtsalt kühveldab sellega raha enda taskusse.»

Sooja viinerisaia ja limonaadi saavad lapsed kioskist osta kahe euroga, kui esitavad müüjale dokumendi, mis tõendab, et tegu on õpilasega. Sama soodustust saavad kasutada ka õpetajad ja tudengid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles