KITSAD PARKLAD: sagedased plekimõlkimised kaubakeskuste parklates polegi ainult autojuhtide süü (2)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskus asus oma parkimiskohti laiendama aasta alguses. Tartu kaupluste parklatest oli mullu kõige rohkem plekimõlkimisi just Lõunakeskuse juures.
Lõunakeskus asus oma parkimiskohti laiendama aasta alguses. Tartu kaupluste parklatest oli mullu kõige rohkem plekimõlkimisi just Lõunakeskuse juures. Foto: Kristjan Teedema

Kui kaubanduskeskuse parklas tuleb teha jõu- ja ilunumbreid, et auto üksikule vabale kohale ära mahutada, siis on põhjust kahtlustada, kas parkimiskoha laius vastab ikka nõuetele. Selgub, et enamasti ei vasta.

Eesti liikluskindlustuse fond hakkab homme Tallinnas teavitama autojuhte neist parklatest, kus on suur oht oma auto ära kriipida, sest sealsed parkimiskohad on tehtud kitsamad, kui peaks. Ent fondi tarbijahariduse valdkonnajuht Jaanika Käärst tunnistas, et parkimiskohtade laiusega on probleeme üle Eesti, ka Tartus.

Tublisti kitsamad

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles