Tartumaa suusatalvele tõmmatakse joon alla naistepäeva suusasõiduga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruari keskel jõudis suusasari Tartu lumepargi põnevatele radadele.
Veebruari keskel jõudis suusasari Tartu lumepargi põnevatele radadele. Foto: Sille Annuk

Lemeksi suusasõitude sari on lõppeval talvel toonud Tartumaa suusaradadele üle tuhande suusasõbra. Sari kulmineerub kolmapäeval Tähtvere spordipargi kunstlumeradadel sõidetava finaaletapiga.

Esialgse kava kohaselt pidanuks sari lõppema pühapäeval Elva suusasõiduga, kuid kesiste lumeolude tõttu toodi etapp Tartu kunstlumeradadele.

Lemeks Tartumaa suusatalve sari on pakkunud suusarõõmu igas vanuses spordisõbrale, toimunud on Tartu maratoni suusatunnid suurtele ja Limpa suusakooli tunnid väikestele suusasõpradele, Grüne Fee lastesõidud ja palju muud.

Hoolimata lumevaesest talvest on tulnud ära jätta vaid üks suusasõit, kui 24. veebruaril toimuma pidanud Kambja etapp asendati ühistreeninguga.

Naistepäeva suusasõidul suusatatakse Tähtvere spordipargis kolme kilomeetri pikkusel kunstlumekattega rajal ning kavas on ühisstardist vabatehnikasõidud.

Kava:

16 – ühisstart, kõik klassid

17 – ühisstart, kõik klassid

18 – ühisstart, kõik klassid (põhistart)

18–18.40 – Limpa suusakooli tund lastele

18.45 – Grüne Fee lastesõit koos suusataja Peeter Kümmeliga

19 – kõik klassid

Teiste seas on lubanud osalema tulla suusatajad Peeter Kümmel, Timo Simonlatser, Martti Himma, jalgratturid Alo Jakin ja Allan Oras, spordikommentaatorid Margus Ader ja Alvar Tiisler, laskesuusataja Priit Viks, ajakirjanik Priit Pullerits ning korvpallur Toomas Kandimaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles