Tartu tantsijad teenisid kolm võitu kolmel nädalalõpul järjest

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amanda Rebeca Padar ja Robert Veide Sankt-Peterburis.
Amanda Rebeca Padar ja Robert Veide Sankt-Peterburis. Foto: Erakogu foto

Tartlastest Ladina-Ameerika võistlustantsupaar Robert Veide ja Amanda Rebeca Padar võitsid 5. märtsil maailmakarikaetapi võistluse Venemaal Sankt-Peterburis. See oli neil juba kolmas võit kolmel järjestikusel nädalavahetusel.

Tartu tantsukooli Prestige peatreener Martin Parmas ütles, et Sankt-Peterburis saavutasid Robert ja Amanda esimese koha võisteldes 27 paariga ning võites kõik tantsud.

Sankt-Peterburis leidis aset Rahvusvahelise Tantsuspordi Föderatsiooni (WDSF) sündmus, mis kandis nime Dance Time Cup 2017.

Parmas imetles ka ise oma sportlaste edu ja kirjeldas seda nii: 19. veebruaril saavutasid nad esimese koha Itaalias rahvusvahelistel võistlustel, 25. veebruaris said nad Ladina-Ameerika tantsude Eesti meistriteks, võites finaalis kõik viis tantsu. Ning nüüd, mil lastel seisis ees juba kolmas nädalavahetus võistlustega Sankt-Peterburis, tuli taas esikoht.

Robert Veide ja Amanda Rebeca Padar on vanusegrupi Junior 2 võistlejad, keda treenib Martin Parmas. Robert Veide sai tänavu veebruaris 13 ning Amanda Rebeca Padar on temast aasta noorem.

Robert Veide, Martin Parmas ja Amanda Rebeca Padar.
Robert Veide, Martin Parmas ja Amanda Rebeca Padar. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles