Kaunimate Aastate Vennaskonna kevadkontserdid toovad nooruse südamesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunimate Aastate Vennaskond.
Kaunimate Aastate Vennaskond. Foto: Arvo Meeks

Nagu üheksal aastal varemgi, läheb viit Tartu näitlejat ja muusikut koondav Kaunimate Aastate Vennaskond ka tänavu kevadisele ringreisile. Seekord kõlavad kaunimad laulud ja vaimukad lood noor olemisest ja vanaks saamisest. Nagu on öelnud Kulno Süvalep: «Kaunimad aastad on siis, kui tunned ennast noorena.»

Igaühe elus jõuab varem või hiljem kätte see hetk, kui ilmub esimene hall juuksekarv. See võib tunduda tragöödiana või siis hoopis inimliku komöödiana, kui hoolimata alatasa kadunud prillidest õnnestub mitte kaotada huumorimeelt.

Kontsertidel jagavad teravmeelseid tähelepanekuid tänapäeva noortest ja vananemisest tänapäeval Andres Dvinjaninov, Hannes Kaljujärv, Toomas Lunge, Indrek Kalda ja Jüri Lumiste. Kõlavad armastatud laulud nüüdseks tuntud headusesse jõudnud autoritelt, aga ka moodsa aja hitid Kaunimate Aastate Vennaskonna võtmes.

Kaunimate Aastate Vennaskonna kontserdid toimuvad alates tänasest Mustvees, Tartus, Viljandis, Raplas, Valgas, Haapsalus, Rakveres, Tallinnas, Türil, Tornimäel, Elvas, Viimsis, Räpinas, Pärnus, Keilas, Arukülas, Jõgeval ja Võrus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles