Kolmteist Lõuna päästekeskuse töötajat pälvivad päästeteenistuse aumärgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad. Pilt on illustratiivne.
Päästjad. Pilt on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Homme annavad siseminister Andres Anvelt ja päästeameti peadirektor Kuno Tammearu Kumu kunstimuuseumis kätte päästeenistuse aumärgid. Aumärkidega autasustatakse päästetöötajaid, samuti teisi Eesti kodanikke ja välismaalasi vapruse eest inimeste ja vara päästmisel ning silmapaistvate teenete eest päästetööde korraldamisel, tegemisel ja päästeteenistuse arendamisel.

Autasustatavate seas on ka kolmteist Lõuna päästekeskuse töötajat. Päästeteenistuse medali pälvivad Lõuna päästekeskuse ohutusjärelevalve büroo juhtivinspektor Pille Pluumo, Annelinna päästekomando päästja Aleksandr Keerd, Võru päästekomando meeskonnavanem Kuldar Purge, Põltsamaa päästekomando meeskonnavanem Urmas Ojala, Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld, Suure-Jaani komando päästja Agu Haidak, Mustla komando päästja Aivo Jaanimägi, Viljandi päästekomando päästja Heino Linder, Tartu päästekomando meeskonnavanem Marek Kutsar ning Elva päästekomando päästja Toomas Kütt.

Elupäästja III klassi medali saavad aga Jõgeva päästekomando päästjad Erki Juht ja Rauno Juht ning Annelinna päästekomando päästja Kristjan Rohelpuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles