Esiliigasse tõusnud Welco alustas võidukalt

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Lisaks jalgpalli meistriliigale algasid läinud nädalavahetusel mängud ka tugevuselt teisel ja kolmandal liigatasandil ehk esiliigas ja esiliiga B-s. Tartu klubidest sai võidurõõmu tunda JK Welco, kes oli Annelinna kunstmuruväljakul üle FC Elvast.

Nii Welco kui ka Elva pallisid möödunud hooajal aste madalamal ehk esiliiga B-s, seega oli mõlema klubi jaoks tegmist üldse esimese kohtumisega Eesti tugevuselt teises liigas. Tänu Hendrik Vellama 79. minuti tabamusele võttis Welco 210 pealtvaataja ees 1:0 võidu.

Samuti esiliigas mängiv FC Santos pidi aga tunnistama FCI duubelrivistuse 2:1 paremust. Karl Rudolf Õigus viis küll kodumeeskonna 76. minutil juhtima, ent Eduard Golovljovi 81. ja 84. minuti väravatest võttis võidu Tallinna meeskond.

Esiliiga B-s sai valusa kaotuse JK Tammeka duubelrivistus, kes jäi võõrsil tulemusega 2:3 alla Keila JK-le, võiduvärava lõid väljakuperemehed seejuures minut enne kohtumise lõppu.

Tartu meeskonnad jätkavad mängudega juba eeloleval neljapäeval, kui kell 19 lähevad Annelinna kunstmurul omavahel vastamisi Santos ja Welco. FC Elva sõidab 12. märtsil külla Tallinna FC Levadia duublile ning Tammeka duubel võõrustab samal päeval Sillamäe Kalevi duublit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles