Eakaid ja puuetega inimesi oodatakse tööotsingute teabepäevale

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väärikate ülikool. Pilt on illustratiivne.
Väärikate ülikool. Pilt on illustratiivne. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kvartalis paikneva uue hotelli konverentsikeskuses leiab 14. märtsil aset eakate ja puuetega inimeste tööotsingute teabepäev. Osalemiseks tuleb end registreerida enne 8. märtsi.

Teabepäeva korraldamise mõte kujunes Tartu abilinnapea Artjom Suvorovi sõnul vajadusest toetada eakaid ja puuetega inimesi nende tööotsingutel ja endale rakenduse leidmisel.

Tööotsingute teabepäevale oodatakse kõiki huvilisi, kes otsivad tööd, kas täiskohaga või osalise tööajaga.

Teabepäevale on tulemas Tartu ettevõtted erinevate tööpakkumistega ja mitmed koostööpartnerid. Kohapeal jagavad Töötukassa spetsialistid informatsiooni, milliseid vabu töökohti on hetkel pakkuda. Samuti juhendatakse, kuidas kasutada tööotsingute portaali kui kõige kiiremat võimalust teada saada pakutavatest töökohtadest. Lisaks tutvustatakse Töötukassa teenuseid tööotsijaile ja –pakkujaile. Abistamise võimalustest tööotsimisel räägivad juhtumikorraldaja ja karjäärinõustaja.

Praktilisi nõuandeid jagab pikaajaline personalijuht. Oma kogemustest räägivad ka puudega inimesed ise. Veel toimub koolitus «Mina tööjõu turul – kas kaupmees või kaup?».

Info ja registreerimine kuni 8. märtsini meiliaadressil tartu.pik@gmail.com või telefonil 736 6762. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles