Miina Härma gümnaasium kutsub lahtiste uste päevale

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miina Härma gümnaasium
Miina Härma gümnaasium Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Miina Härma gümnaasium (MHG) korraldab tuleval õppeaastal 10. klassidesse astujatele laupäeval, 4. märtsil lahtiste uste päeva, kus saab tutvuda nii kooli valikainete kui ka majaga.

Lahtiste uste päeval osalejaid ootab MHG laupäeval kell 12 kooli aulasse. Miina Härma gümnaasiumi direktori asetäitja õppejuht Terje Hallik rääkis, et laupäeval saavad osalejad näha nii õppimist tutvustavat lühifilmi kui ka vestelda iga õppesuuna õpilaste, õpetajate ja vilistlastega. Samuti saab teavet selle kohta, mida saab koolis teha peale tunde.

Hallik soovitas noortel selle asemel, et internetist teavet otsida, tulla kohale, kuna lahtiste uste päeval saab tutvuda oma tulevaste õpetajatega ja kuulata, mida õpilased ja  vilistlased kooli kohta räägivad.  

Miina Härma gümnaasium korraldab lahtiste uste päeva igal aastal ja seda just nädalavahetusel. Hallik selgitas, et kool ei soovi üritust koolipäeval korralda, kuna see segab õppetööd ja teistele koolidele ilmselt ei meeldiks, kui nende õpilased käivad nädala sees tundide ajal ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles