Foto: sünnilinna naasnud Eino Puri esitles metallitehases Tammeka uut mänguvormi

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eino Puri.
Eino Puri. Foto: Margus Ansu

Juba sel reedel antakse avavile Eesti jalgpallimeistrivõistluste uuele hooajale, kui Tartu JK Tammeka võõrustab Sepa jalgpallikeskuses valitsevat meistrit FC Infonetti (uue nimega FCI-d). Täna õhtul esitles Tammeka oma uue hooaja mänguvormi - aga mitte staadionil või mõnes spordipoes, vaid hoopis Meteci metallitehases.

Põhjus selleks on väga lihtne - nimelt on Tartu jalgpalli esindusklubi uue hooaja särgisponsoriks 250 inimesele tööd andev metallitööstusettevõte Metec.

Meteci ja Tammeka koostöö on kestnud juba mõnda aega ning ulatub mitmesse valdkonda. Näiteks pakub ettevõte paindlikke töökohti Tammeka meeskonna mängijatele, samuti oli Metec Sepa jalgpallikeskuse ühisrahastuskampaania juhtiv toetaja.

Tammeka uut särki esitlesid tehases keskväljamehed Eino Puri ja Tauno Tekko. Kui Pärnust pärit Tekko on Tammekat esindanud juba neli viimast hooaega, siis Tartus sündinud, kuid viimased tosin aastat Tallinnas mänginud ning Levadia ja Nõmme Kalju särgis kokku neljal korral Eesti meistriks kroonitud Eino Puri sõlmis sinisärkidega lepingu alles eile.

Eino Puri (vasakul) ja Tauno Tekko.
Eino Puri (vasakul) ja Tauno Tekko. Foto: Margus Ansu

Milliseid sihte Tammeka uueks hooajaks seab ning mis ikkagi ajendas Eino Purit Tammekaga liituma, loe reedesest Tartu Postimehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles