Sajad Tartumaa sportlased lähevad Valgamaale võistlema

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu valla võistkonda kuuluv suusataja Jaanus Robi on tänavu rajameistritöö kõrvalt kogunud Lähte suusaradadel 600–700 treeningukilomeetrit. Maaspordimängudelt loodab ta oma vallale esikohta ning tahab anda selleks enda panuse.
Tartu valla võistkonda kuuluv suusataja Jaanus Robi on tänavu rajameistritöö kõrvalt kogunud Lähte suusaradadel 600–700 treeningukilomeetrit. Maaspordimängudelt loodab ta oma vallale esikohta ning tahab anda selleks enda panuse. Foto: Kristjan Teedema

Iga nelja aasta tagant korraldatavad Eestimaa talimängud peetakse sel nädalavahetusel Valgas ja Otepääl. Tartumaalased loodavad näidata taas häid tulemusi. Esimest korda on võistkonna välja pannud ka Tartu linn.

Korraldajad ootavad võistlema 3000 sportlast Eesti eri paigust. 

Tartumaa spordiliidu juht Lembit Toru rääkis, et Tartumaad esindab mängudel 400 sportlast. Kokku on kavas 20 spordiala alates kabest ja lõpetades mäesuusatamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles