Millele läheb 16 000 eurot? Vallarahvas otsustab

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haaslava valla rahvas otsustab sel kuul, milleks kulutada kaasava eelarve 16 000 eurot.
Haaslava valla rahvas otsustab sel kuul, milleks kulutada kaasava eelarve 16 000 eurot. Foto: Margus Ansu

Haaslava valla elanikel on võimalus sel kuul panna kaasava eelarve hääletusel pingeritta kaheksa tähtsat tööd, kõige rohkem poolehoidjaid leidnud tööks on valla eelarves 16 000 eurot.

Elektroonilisel hääletusel võib toetada Aardla küla korvpalliplatsi, Aardlapalu linnuvaatlustorni või Mõra külamaja uuendamist, lennundusmuuseumi eksponaatide arendamist, Lange motokeskuse kardikeskuse ehituse kaasrahastamist, Priiuse seltsimaja lava ümberehitamist, Roiu ettevõtlusala detailplaneeringu läbiviimist või turvakaamerate paigaldamist avalikku ruumi.

«Kõige rohkem hääli saanud töö saab kõik 16 000 eurot, seda raha ei jagata mitme ettevõtmise vahel ära,» kinnitas Haaslava vallavanem Priit Lomp. Ta lisas, et kaasavaks eelarveks eraldatud 16 000 eurot on üks protsent tänavuse prognoosi järgi valla eelarvesse laekuvast tulumaksust

Elektrooniline rahvaküsitlus 16 000 euro kasutamise kohta käib valla kodulehel tänasest 31. märtsini. Oma eelistusest saavad teada anda kõik vähemalt 16-aastased inimesed, kelle elukohaks rahvastikuregistris seisuga 1. veebruar 2017 on märgitud Haaslava vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles