Praod seintes ja ahjudes tõid suure tüli väiksesse majja

Kelly Olesk
, Tartu ülikooli ajakirjandustudeng, Tartu Postimehe praktikant.
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste korterite omanik Rein Jakapi näitab ahjus ja seinas olevaid pragusid, mis tema sõnul tekkisid peale alumise korruse korteri remonti.
Ülemiste korterite omanik Rein Jakapi näitab ahjus ja seinas olevaid pragusid, mis tema sõnul tekkisid peale alumise korruse korteri remonti. Foto: Kristjan Teedema

Tartus Kungla tänaval ühe katuse all elava kahe naabri suhted läksid käest pärast seda, kui üks neist, alumise korruse elanik, oma korteris remondi tegi. Siis hakkasid ülemistes korterites vajuma seinad ja ahjud, kurtis nende omanik Rein Jakapi.

Praeguseks juba aastaid kestnud vaidlus korteriomanike vahel ei näi lõppevat. Jakapi pöördus mullu hilissügisel oma murega tehnilise järelevalve ametisse ja luges üles kõik probleemid, mis on tema sõnul tekkinud alumise naabri tehtud remondi tõttu. Viimane aga endal süüd ei näe.

Ülemise korruse elanik arvab, et alumisel korrusel elav naine on remondi käigus eemaldanud mõned vaheseinad, et ruumilahendust avardada. «Me ehitasime seinu juurde, mitte ei lammutanud neid,» imestas esimese korruse korteris elav naine, kes oma nime ajalehes avalikustada ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles