Ülikooli korvpallimeeskond ei soovi favoriidikoormat enda õlule võtta

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli meeskonna värskeim täiendus Max Adam Konate on Taaralinnas viibinud vaid mõned päevad, kuid peatreener Gert Kullamäe hinnangul on ta intelligentne mängumees, kellest peaks korvi all palju tulu tõusma.
Tartu Ülikooli meeskonna värskeim täiendus Max Adam Konate on Taaralinnas viibinud vaid mõned päevad, kuid peatreener Gert Kullamäe hinnangul on ta intelligentne mängumees, kellest peaks korvi all palju tulu tõusma. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool asub püüdma kohta nelja parema seas, kui veerandfinaalide avamatšis võõrustatakse täna õhtul Leedu klubi Kedainiai Nevežist.

Nädal vähem kui kaks kuud on möödas sellest päevast, kui Tartu Ülikooli korvpallimeeskond pidi vastaste paremust tunnistama. Pärast suurelt rivaalilt Kalev/Cramolt saadud kaotust on koduliigas võidetud järjest kaheksa mängu, lisaks nüpeldati Balti liiga kaheksandikfinaalides kahel korral Kasahstani meeskonda Atõrau Barsõt.

Ülikooli vastane Balti liiga veerandfinaalides Kedainiai Nevežis tuleb tänasele mängule aga märksa nukramas seisus: Leedu liigas ollakse kümne meeskonna seas üheksandal kohal, kaotatud on üheksa kohtumist järjest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles