Politsei otsib kümme päeva tagasi kadunuks jäänud Joeli

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel
Joel Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub kaasabi, et leida enam kui nädal tagasi Tartumaal Mäksa vallas kadunuks jäänud Joeli, kelle pikaajalise kodust eemalviibimise pärast on ka varem muret tuntud.

Joel on umbes 175 sentimeetrit pikk ja punakate hõredate juustega. Jalas olid tal tumedad püksid, seljas sinine jope puna-hallide triipudega ning peas musta-punast värvi tutimüts.

Joel
Joel Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Meest nähti viimati 18. veebruari õhtul kella 18 paiku oma kodukohas Mäksa vallas Kaagvere külas, kust ta pidi Luunja poodi minema, aga sinna ta ei jõudnud. Mehe tavapärane otsetee poodi viis jalgsi üle Emaõe jää, kuid sel ajal oli jõgi pea täielikult jääst lahti.

«Naabrimees teadis rääkida, kust ja millal Joel poodi liikus, sest viimane olevat temalt ostuks raha laenanud. Esialgu otsisid kohapealsed meest omade jõududega ja käisid ka paadiga pikki jõge, kuid mehest ei olnud märkigi. Kaasabi saamiseks teatati juhtunust politseile,» kirjeldas piirkonnapolitseinik Anti Peiponen. 

Eeldusel, et mees võis teadmata asjaoludel jõkke uppuda, järgnesid politsei ja vabatahtlike koostöös täiendav otsinguoperatsioon Emajõel. Samuti otsiti meest kodukandi ümbrusest, kuid seda tulemuseta. Piirkonnapolitseinik märkis, et hättasattumine on võimalik, kuid on ka tõenäoline, et Joel võis teadmata põhjusel oma plaane muuta ning poe asemel uue sihi võtta. Seda enamgi, et mees on ka varem pikemaajaliselt kodust eemal olnud nii, et tema äraoleku pärast on muret tuntud.  

Kui keegi oskab anda informatsiooni Joeli asukoha kohta, palutakse sellest teada anda politseile telefonil 730 8745 või 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles