Kulleri omavoliline juurdehindlus ajas Tartu toitlustajad tagajalgadele (4)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toitlustajate omavolilise hindade tõstmise tõttu pole OÜ Telli Toit kullerautodel peagi kolme Tartu toiduasutuse juurde enam asja, sest ettevõtted ütlesid kullerfirmale lepingud üles.
Toitlustajate omavolilise hindade tõstmise tõttu pole OÜ Telli Toit kullerautodel peagi kolme Tartu toiduasutuse juurde enam asja, sest ettevõtted ütlesid kullerfirmale lepingud üles. Foto: Margus Ansu

OÜ Telli Toit tõstis koostööpartneritega konsulteerimata oma veebilehel hindasid, mille tõttu osa toitlustusettevõtteid lõpetas kullerfirmaga koostöö.

Möödunud nädalal sai nii mõnigi Tartu toitlustusettevõte klientidelt pahandada, et on veebikeskkonnas tellitoit.ee enda pakutavate einete hindu tõstnud. Paraku tuli see teadmine ka toitlustajatele endile üllatusena.

Selgus, et kullerfirma Telli Toit on enda veebilehel toitlustusasutuste hindu tõstnud omavoliliselt ilma, et oleks toidu valmistanud ettevõtetega ses asjus konsulteerinud. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles