Soe talv teeb puumüüjaile tuska

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avaturu juures kuivade küttepuudega kauplev Janek Nodapera tõdeb, et külma talve korral läheks äri märksa paremini.
Avaturu juures kuivade küttepuudega kauplev Janek Nodapera tõdeb, et külma talve korral läheks äri märksa paremini. Foto: Sille Annuk

Puukuurist tühjuse avastav kodanik ei pea külma tuba kartma, sest kuivi küttepuid pakkuvaid müüjaid on tänu soojale talvele külluses.

Kaks nädalat olen nii passinud, et midagi pole müünud, kirus Tartu avaturu juures kuivade küttepuudega äritsev mees. Oma nime avaldamisest keeldunud kaubitseja meenutas heldimusega külmi päristalvesid, kui veebruaris-märtsis polnud mingit küsimust müüa päevas väikeveoki kasti täis ehk kuus ruumimeetrit halge. Seejärel lõi ta oma autole hääled sisse ja sõitis minema – ostjaid niikuinii ei tule.

Samuti avaturu juures kliente ootav Janek Nodapera tõdes, et soe talv pole ärile kasuks tulnud. «Väga palju kütta pole vaja olnud, inimestel puudest puudust ei ole,» nentis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles