Tartu tennisemeistriteks krooniti Raisma ja Tani

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu meistriks naiste arvestuses nii üksik- kui ka paarismängus tuli Tuule Tani Elva tenniseklubist.
Tartu meistriks naiste arvestuses nii üksik- kui ka paarismängus tuli Tuule Tani Elva tenniseklubist. Foto: Erakogu

Tähtvere tennisekeskuses lõppes kõrgetasemeline Tartu lahtiste meistrivõistluste turniir, mis kuulub Eesti GP sarja. Parimat mängu näitasid Kenneth Raisma ja Tuule Tani, kes tunnistati ka võitjateks.

Korraldaja Egert Ivaski kinnitusel oli meeste arvestuses Eesti top seitse mängijatest kohal viis, puudusid vaid Zopp ja Ivanov. Tartu meistriks meeste üksikmängus tuli Tartust pärit Eesti kolmas reket ja tulevikulootus Kenneth Raisma. Finaalis pidi tema mänguoskust tunnistama Karl-Kiur Saar ning finaal lõppes skooriga 6/2 ja 6/0.

Meeste paarismängus olid Raisma ja Saar omavahel paaris ja nad krooniti Tartu meistriks. Nende paremust pidid tasavägises finaalis tunnistama Kristjan Tamm ja Oskar Lusti seisuga 7/6 ja 7/5. Väga hea turniiri tegi Tartu Tähtvere tenniseklubi treener ja mängija Madis Sprenk, kes alistas avaringis tulemusega 6/4, 4/6, 6/3 Kristofer Siimari, kuid jäi järgmises ringis alla Saarele.

Naiste arvestuses tuli taas Tartu meistriks nii üksik- kui ka paarismängus Tuule Tani Elva tenniseklubist. Ta oli üksikmängu finaalis parem pärnakast Simoné Pärnast. Paarismängu finaalis võitsid Teele ja Tuule Tani Helene Liivikut ja Ann Maria Muulit.

Järgmine täiskasvanute GP sarja turniir tuleb Tartus 4. - 6. augustini Tähtvere tennisekeskuse uutel välisväljakutel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles