Maaülikooli saalijalgpallimeeskond tõusis meistriliigasse

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Kui tänavusel hooajal Eesti saalijalgpalli meistrisarjas Tartu meeskondi ei osalenud, siis tuleval aastal võib neid seal olla lausa kaks: Eesti Maaülikooli Ravens Futsal triumfeeris esiliigas ning pääses otse kõrgemasse seltskonda, esiliigas teise koha saavutanud JK Maksimum heitleb üleminekumängudel kõrgliiga seitsmenda meeskonna Sillamäe JK Dinaga.

Kahe aasta eest loodud EMÜ Ravens Futsal kogus esiliigas 32 punkti, millega edestas Maksimumi kahe silmaga. Viimases voorus kaotas Ravens küll Tallinna Rinopali duubelrivistusele, kuid et samal ajal pidi ka Maksimum tunnistama Augur Permiso paremust, kuulus esikoht ikkagi Maaülikooli meestele.

Maksimumi võimalused kõrgliigasse tõusmiseks pole siiski pahad: üleminekumängude avamatšis tehti Sillamäe Dinale tuul alla lausa tulemusega 8:2. Kordusmäng toimub eeloleval laupäeval Sillamäel.

Tartu meestele oli hooaeg edukas ka individuaalses plaanis: esiliiga edukaimaks väravakütiks kerkis 27 tabamusega Maksimumi ründaja Maksim Mitrofanov, talle järgnes meeskonnakaaslane Mats Plado oli 22 väravaga. Ravensi resultatiivsemad pallurid olid Lehar Savikink 16 ja Juhan Kondike 14 tabamusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles