Läti ekspeaminister võitis Tartus tenniseturniiri (1)

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti endine peaminister Ivars Godmanis osales Tartus toimunud tenniseturniiril.
Läti endine peaminister Ivars Godmanis osales Tartus toimunud tenniseturniiril. Foto: Tähtvere tennisekeskus

Esmaspäeval Tähtvere tennisekeskuses lõppenud rahvusvahelise seenioride tenniseturniiri võitis oma vanusegrupis Läti endine peaminister Ivars Godmanis.

Tähtvere tennisekeskuses peeti 17.-20. veebruarini rahvusvahelist tenniseliidu seeniortennise karikasarja kuuluvat turniiri A. Le Coq Tartu ITF Seniors Cup 2017. Tennisekeskuse juhi Egert Ivaski sõnul oli tegemist teist aastat Tartus toimunud tenniseturniiriga, mis tõi seekord kohale 95 mängijat kümnest riigist.

Turniiri kõige kaugemalt tulnud osaleja oli tuntud Costa Rica filmirežissöör Esteban Ramirez, kes tuli turniirile otse Berliini filmifestivalilt. Ramirez oli võidukas meeste 40+ vanusegrupis.

Lisaks tuli oma eelmise aasta võitu kaitsma ka Läti endine peaminister Ivars Godmanis, kes kiitis Tartu tennisemängu võimalusi ja uut Lydia hotelli. Godmanis oli 65+ vanusegrupi finaalis parem Eesti gaasiliidu juhist Tõnis Kukest. Mäng kestis kokku 3 tundi ja 45 minutit. Godmanis oli Läti peaminister aastatel 1990–1993 ja 2007–2009.

Kokku võisteldi turniiril üheksateistkümnes vanuse- ja võistluskategoorias. Eestlastel õnnestus võit koju jätta 11 kategoorias. Kõige edukamad tartlased olid Anu Sisask ja Ülle Kirsimägi, kes mõlemad olid võidukad kahes kategoorias.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles