Elva uue kultuurikeskuse avapidu on välja müüdud

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pisut enam kui 1,35 miljonit eurot ja üheksa kuud kulus Elva kultuurikeskuse põhjalikuks uuendamiseks ning sisustamiseks. Päris valmis see tükk maad suuremaks ehitatud keskus veel pole, kuid juba laupäeva õhtul peetakse seal avapidu, kus tänatakse kultuurikeskuse uuendamisele kaasa aidanud inimesi. 

«Proovisime just laval akustikat, see on väga hea,» ütles koorijuhiks õppinud Elva linnapea Eva Kams eile. «Eestis pole palju saale, kus saab mikrofonita esineda. Meil saab!»

Kultuurikeskuse varasemast tükk maad suuremas saalis on nüüd kaldpõranda asemel sile puitparketiga põrand, ka istekohti on sada rohkem ehk 256. Saalis võib korraldada kontserte, samuti sobib suuremaks ehitatud lava teatrietenduste andmiseks ning tulevikus saab näidata ka filme. «Kinotehnika maksab ligi 130 000 eurot, hakkame kohe selle ostmiseks raha otsima,» rääkis linnapea. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles