Ornitoloogiaühing kuulutas välja armastusluulekonkursi

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turteltuvi.
Turteltuvi. Foto: Raigo Pajula

Pidades silmas tänavust aasta lindu turteltuvi, kuulutas Eesti ornitoloogiaühing valentinipäeval välja armastusluulevõistluse.

«Turteltuvid on armastuse ja truuduse sümboliks, millele leiab vihjeid nii vanaaja mütoloogiast kui ka piiblist,» sõnas luulevõistluse korraldaja Thea Perm. «Armunuid võrreldakse ju tihti just turteltuvidega. Seepärast oleme ka turteltuvi aasta sidunud armastuse ja tunnete väljendamise ühe tuntuima vormi – luulega.»

Võistlusele on oodatud luuletused, mis räägivad armastusest või turteltuvidest kui puhta ja omakasupüüdmatu armastuse sümbolitest. Luuletused peavad olema eesti keeles, pikkusega kuni 40 rida. Iga autor võib esitada kaks enda loodud ja varem avaldamata luuletust.

Võistlustööd tuleb saata hiljemalt 15. septembriks e-posti aadressile thea.perm@gmail.com. Lisada tuleb autori nimi, vanus, e-posti aadress ja telefoninumber.

Võistlustöid hinnatakse kolmes vanuserühmas: kuni 10-aastased, 11–17aastased ning 18-aastased ja vanemad. Saadetud töid enne võistluse lõpptähtaega ei avaldata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles