Raskest vigastusest paranev jalgpallur lõi oma kellabrändi (1)

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastuse tõttu kaheksa kuud vutiväljakutelt eemal olnud Kevin Rääbis loodab, et saab peagi koos meeskonnakaaslastega Sepa jalgpallikeskuse kunstmurul pallile pihta anda. Seni tuleb leppida individuaaltreeningutega.
Vigastuse tõttu kaheksa kuud vutiväljakutelt eemal olnud Kevin Rääbis loodab, et saab peagi koos meeskonnakaaslastega Sepa jalgpallikeskuse kunstmurul pallile pihta anda. Seni tuleb leppida individuaaltreeningutega. Foto: Sille Annuk

Põlvetraumast taastuv Tartu JK Tammeka äärepoolkaitsja Kevin Rääbis arendab esimese Eesti jalgpallurina isiklikku tootemarki.

Eelmise aasta 22. aprillil võitles Tartu JK Tammeka Kadrioru staadionil välja 1:1 viigi Eesti tippmeeskonna FC Levadiaga mängides. Tammeka viigivärav sündis üheksa minutit enne kohtumise lõppu, kui Martin Jõgi realiseeris Kevin Rääbise suurepärase eeltöö.

Paraku on see kohtumine jäänud noortekoondislasele ning 2015. aasta lõpus ka Eesti B-koondisesse kutsutud Rääbisele seni viimaseks etteasteks rohelisel pallimurul. Mõni päev pärast seda matši vigastas ta nii tõsiselt oma paremat põlve, et pole sellest siiani täielikult taastunud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles