Verine kättemaks tabas süüta ohvreid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raatuse tänava kortermajas kolme inimese pussitamises kahtlustatav Karl Kristjan sai ka ise rüseluses vigastusi. Meedikud leidsid noahaavu nii tema peas, sääres kui seljas.
Raatuse tänava kortermajas kolme inimese pussitamises kahtlustatav Karl Kristjan sai ka ise rüseluses vigastusi. Meedikud leidsid noahaavu nii tema peas, sääres kui seljas. Foto: Sille Annuk

Läinud laupäeval tarvitas seltskond ühes Tartu Raatuse tänava korteris alkoholi, kuni peremehel sai kahest külalisest villand. Tekkis tüli ja rüselus päädis noormeeste väljaviskamisega. Vihast ja alkoholist sõgedana suundusid nad Kivi tänaval asuvasse poodi, ostsid sealt kaks musta peaga kööginuga ning läksid tagasi kätte maksma. 

Nagu eile Tartu maakohtus vahistamisistungil selgus, olid alkoholiuim ja keele alla pandud Ecstasy-tablett teinud noormeestega oma töö. Ise sellest aru saamata prõmmisid nad vale ukse taga ning kui see avati, ründas üks kahtlustatavatest korteris viibinud inimesi.

Ei mäleta midagi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles