Suur võidusõit: kärnatajad kihutasid Verevil

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige kiiremini liikusid mööda jääda kaherattalised tsiklid. Kõigis kolmes sõidus jäid teistele püüdmatuks Karl Lehis ja Riho Kollist.
Kõige kiiremini liikusid mööda jääda kaherattalised tsiklid. Kõigis kolmes sõidus jäid teistele püüdmatuks Karl Lehis ja Riho Kollist. Foto: Margus Ansu

Eile pühapäeva puhul pikemalt magada tahtnud Elva elanikud hakkasid hommikutundidel kuulma Verevi järve poolt kurjakuulutavat mürinat. Mis seal lahti on? Et uudishimu pole patt, võtsidki paljud elvalased hommikueine ning suundusid siis perega vaatama, mis järvel teoksil.

Võistluspäevaks olid korraldajad Ekke klubist ehk Eesti kärnatajate kestvusenduuro seltskonnast ajanud Verevile sisse laia jääraja. Üks uisutaja liugles enne võistluste algust ennastunustavalt mööda kurvilist rada, kuid siis, kui mootorid käima pandi, pidas ta targemaks eemalduda.

Tuntud motomehed

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles