Tartu sõudebaasis keeb suur tüli

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ranna tee sõudebaasis on üks tüliõunu spordisaali inventari hooldamise ja uuendamise kulu. Emajõe Aeruklubi ei tunnista SAK Tartu esitatud arveid, aga on ise keelanud SAK Tartu sportlastel oma seadmete kasutamise.
Ranna tee sõudebaasis on üks tüliõunu spordisaali inventari hooldamise ja uuendamise kulu. Emajõe Aeruklubi ei tunnista SAK Tartu esitatud arveid, aga on ise keelanud SAK Tartu sportlastel oma seadmete kasutamise. Foto: Kristjan Teedema

Ühes valdkonnas ja samas spordibaasis tegutsevad sõudmise ja aerutamise klubi (SAK) Tartu ning sellest välja kasvanud Emajõe Aeruklubi näivad ühte meelt olevat õige vähestes asjades. Küll aga on nad nõus, et aastaid kestnud tüli on kurnav ja selle soliidne lahendamine näib ilmvõimatu. Jagada ei suudeta ei saaliaegu ega paate, arved jäävad erimeelsuste tõttu tasumata.

Ranna tee spordibaasis on sõudjatel ja aerutajatel kasutada treeningusaal abiruumidega ja hooned paatide hoidmiseks. Selles kohas on tegutsenud paarikümneaastase ajalooga SAK Tartu.

Mõne aasta eest kaotas toonane SAK Tartu juhataja ja sõudetreener Jaan Vaiksaar juhtimise üle kerkinud erimeelsustes koha. Vaiksaar lõi seejärel ühes aerutamistreener Aavo Faberiga uue klubi, mille nimeks sai Emajõe Aeruklubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles