Uue spaa kliente pahandavad napsitajad ja nende tühjad topsid

Kelly Olesk
, Tartu ülikooli ajakirjandustudeng, Tartu Postimehe praktikant.
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu uues spaas võib lahjat vägijooki pruukida basseinis ja saunas. See pole kõigile meelt mööda, sest topsid jäetakse laokile.
Tartu uues spaas võib lahjat vägijooki pruukida basseinis ja saunas. See pole kõigile meelt mööda, sest topsid jäetakse laokile. Foto: Kristjan Teedema

​Mullu sügisel Tartus avatud V Spa baarist saab käepaela alusel osta karastusjooke ja alkoholi, viimase müük aga pole kõikidele külastajatele meelepärane.

Sellest annab märku ka spaa Facebooki lehele postitatud rahulolematu kliendi kommentaar, kus seisab: «Võiks rohkem puhtust olla ja vähem alkohoolikuid.»

Hiljuti V Spad külastanud noor tartlanna Lisette Tohus ütles, et teda häirisid vedelema jäetud joogitopsid ja see, et piisavalt tihti ei koristatud. Sellegipoolest külastaks ta spaad veel, kuna teenindus oli hea, saunad mõnusad ning lamamistoolid, kus omaette pikutada ja puhata, mugavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles