Segadus lasteaiaarvetega tegi vanematest ootamatult võlglased

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linna pearaamatupidaja Katrin Heidemann lubas, et linnavalitsus püüab teha kõik selleks, et veebruaris ei korduks eelmise kuu segadus, kus paljudest tartlastest said tahtmatult võlglased.
Linna pearaamatupidaja Katrin Heidemann lubas, et linnavalitsus püüab teha kõik selleks, et veebruaris ei korduks eelmise kuu segadus, kus paljudest tartlastest said tahtmatult võlglased. Foto: Margus Ansu

Veebruari alguses võisid Tartu mudilaste vanemad, kes olid tellinud lasteaiaarve internetipanka e-arvena, saada ootamatult teada, et nad pole maksnud jaanuarikuu lasteaiatasu.

Tartu linnavalitsuse pearaamatupidaja Katrin Heidemann saatis lasteaiajuhtidele kirja, milles palus neilt mõistvat suhtumist, kuna maksete laekumise põhjuseks on tehnilised probleemid.

Nimelt kui seni saatsid arveid välja linnavalitsuse enda raamatupidajad, siis raamatupidamisseaduse muutuse tõttu alustas 1. jaanuaril linna arvete väljastamist Omniva e-arvekeskus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles