Kogukondade raadio sai täna kolmeseks

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Generaadio koduks on Genialistide klubi Magasini tänaval, kus eelmise nädala argipäeviti viidi läbi hommikuprogrammi. Pildil Generaadio juhatuse liige Umar Zarip (vasakul) ja peatoimetaja Raik Sõster.
Generaadio koduks on Genialistide klubi Magasini tänaval, kus eelmise nädala argipäeviti viidi läbi hommikuprogrammi. Pildil Generaadio juhatuse liige Umar Zarip (vasakul) ja peatoimetaja Raik Sõster. Foto: Sille Annuk

Tartu kogukondade raadio Generaadio pidas terve eelmise nädala sünnipäeva. Raadio õige sünnipäev on tegelikult täna, 6. veebruaril, sest täpselt sel päeval kolm aastat tagasi oli Generaadio esimest korda eetris.

Generaadiot teevad kogukonnaaktivistid oma vabast ajast. Eetris on väga erinevad jutusaated ja muusika. Raadiot saab kuulata internetis.

Generaadio peatoimetaja Raik Sõster ja juhatuse liige Umar Zarip kinnitavad, et nende soov on olla alternatiiv kõikidele teistele raadiokanalitele, kel on mahukad originaalprogrammid ning kes päevast päeva praeguse aja kuumimaid hitte mängivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles