Tartu alustab Balti liigat kahe kodumänguga

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud reede hommikul harjutasid Tartu ülikooli mängijad ülikooli spordihoones viset. Teiste hulgas Kristen Meister (vasakult), 
Dominykas Milka ja Mandell Thomas.
Möödunud reede hommikul harjutasid Tartu ülikooli mängijad ülikooli spordihoones viset. Teiste hulgas Kristen Meister (vasakult), Dominykas Milka ja Mandell Thomas. Foto: Margus Ansu

Tartu ülikooli korvpallimeeskond alustab täna Balti liiga play-off mänge, kui kodusaalis minnakse kahel järjestikusel õhtul vastamisi Kasahstani meeskonna Atõrau Barsõga.

Kuigi Tartu ülikooli tänavune hooaeg on olnud suhteliselt mänguvaene, sest eurosari lõppes meeskonnale juba novembris, ei ole see peatreener Gert Kullamäe sõnul suurt negatiivset mõju avaldanud.

«Kui vaadata selle aasta koosseisu ja meie võimalusi, eriti seda, kui vähe meil üldse mehi on, siis ei ole mängude arv olnud üldse väike ega halb,» rääkis Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles