Tartu ülikooli muuseum pakub pensionäridele eriprogrammi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli kunstimuuseumis avatakse 9. veebruaril muumiakamber. Siis toimub ka esimene pensionäridele mõeldud eriprogramm.
Tartu ülikooli kunstimuuseumis avatakse 9. veebruaril muumiakamber. Siis toimub ka esimene pensionäridele mõeldud eriprogramm. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli muuseum annab teada, et alates veebruarist pakutakse pensionäridele eriprogrammi.

Nimelt on pensionärid iga kuu teisel neljapäeval oodatud osa võtma põnevatest tegevustest kahes muuseumimajas: kell 15 saab veeta käelise tegevusega loomingulise kolmveerandtunni kunstimuuseumis ning kell 16 jätkub programm tähetornis planetaariumietendusega.

Mõlemad tegevused kestavad 45 minutit, eriprogrammis saab osaleda muuseumi ühispiletiga, mille hinnaks on 6 eurot.

Lisaks eriprogrammis osalemisele saab sama ühispiletiga kuu aja jooksul külastada kõiki kolme Tartu ülikooli muuseumi maja: ajaloolist toomkirikut, kunstimuuseumit ja tähetorni.

Esimene eriprogramm toimub 9. veebruaril. Siis on kunstimuuseumis on esimest päeva avatud ka uus püsinäitus muumiakamber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles