Elva valis aukodanikuks Tõnis Mägi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Mägi.
Tõnis Mägi. Foto: Tairo Lutter

Männilinna linnavolikogu nimetas esmaspäeval aukodanikuks laulja, helilooja ja näitleja Tõnis Mägi, kes on oma perega pikalt elanud Elva linnas Peedul.

Elva linna kodulehe teatel anti teenetemärk raamatu «Elva ajast aega. Jutustusi Elva ajaloost» autorile, ajaloohuvilisele Kalju Hookile, kes on koostanud ajaloonäituse, mis on üleval Elva vaksalis, ning valmistab koos Elva muuseumisõprade klubiga ette uut näitust.

Linna teine teenetemärk anti Enn Kangurile, kes on pühendunud võrkpallitreener ja spordimees. Lisaks on ta ligi kakskümmend aastat töötanud Elvas Verevi rannas vetelpäästeülemana.

Kultuuripreemia Elva Täht läheb sel korral LendTeatrile, mis andis mullu poole aastaga üle 40 etenduse ning on võitnud preemiaid üleriigilistel ja maakondlikel festivalidel.

Elva noortepreemia saab Miikael Johan Tamm, kes korraldab noortele harivaid ja meelelahutuslikke vestlusõhtuid Exit. Ka on ta rahvusvahelise noortelaagri English Camp üks korraldajaid ning teinud juba 7. klassist kiriku noortetööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles