Mehikoorma rahva juures on kostil neljajalgsed piiririkkujad (1)

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbralik, sõnakuulelik ja vene keelt mõistev taks sättis end laupäeval Mehikoormas elama Nadežda Jadrovskaja juurde. Ootamatult endale teise koera saanud naine ei raatsigi sellest neljajalgsest külalisest enam loobuda.
Sõbralik, sõnakuulelik ja vene keelt mõistev taks sättis end laupäeval Mehikoormas elama Nadežda Jadrovskaja juurde. Ootamatult endale teise koera saanud naine ei raatsigi sellest neljajalgsest külalisest enam loobuda. Foto: Lõuna prefektuur

Juhtub ikka, et kirglikud kalamehed ületavad Peipsil ja Lämmijärvel kogemata Eesti ja Venemaa vahel olevat kontrolljoont. Peale nende annavad piirivalvuritele tööd jääd pidi Eesti ja Venemaa vahet liikuvad loomad. 

Nädalavahetusel ilma teinud paksus udus kaotas Lämmijärvel sihi silmist hulk kalamehi, kes jõudsid õigele kaldale tagasi tänu piirivalvuritele. Aga kalamehed polnud ainsad eksinud: laupäeval istus Mehikoormas ühe elamise ukse taha maha kaelarihmata taks, käpad väsinud ja kõht väga tühi.

«Tuli teine sisse, jäi koridori ega läinud enam kuhugi,» rääkis ootamatult uue kostilise saanud Mehikoorma poes töötav Nadežda Jadrovskaja. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles