Puhkusekorraldajad ja motomehed peavad ühist messi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antalya rand Türgis.
Antalya rand Türgis. Foto: SCANPIX

Kevadise pööripäeva eel kohtuvad Tartu Näituste messikeskuses motomehed ja suvi, sest tulekul on kaksikmess «Suvi» ja «Motoexotika».


Suvemess on suunatud neile, kel eeloleva suve plaanid veel seadmata, vahendas Tartu Näituste pressiesindaja Vambola Paavo. Huvilised saavad osa suurest reisilaadast, kus teiste seas saadaval spetsiaalselt messi tarbeks koostatud puhkusepaketid näiteks Vahemere ja Türgi kuurortidesse.

Lisaks kaugreisidele on võimalus teha põhjalikumalt tutvust kodumaal puhkamisvõimalusi pakkuvate puhkemajade ja seiklusturismi korraldajatega, lisas Paavo.

Suvemessi täiendab kaheksandat korda teoks saav Eesti võimsaim motomess koos oma põnevate väljapanekute ja esitlustega. Projektijuhi Terje Sõna sõnul tuuakse Motoexotikale välja mitmeid uusi tsiklimudeleid, millede puhul toimub just Tartus nende Baltikumi esmaesitlus.

«Motoklubid korraldavad põnevaid demosõite ning oma oskusi saavad proovile panna ka külastajad.» Traditsiooniliselt saab soetada parimat motovarustust, lisas Sõna. Uudse ettevõtmisena valitakse tänavu esmakordselt aasta mototegu. Kohal on ka Kanal 2 Motoreporter.

Messikeskuse eest ei pääse veel Emajõele tagasi ka lodi Jõmmu. Seal on avatud lastele ja õppuritele mõeldud töötoad. Oma silmaga saab näha lodja tõrvamist ning ettevalmistusi peadselt algavaks navigatsioonihooajaks.

Kaksikmess kestab Tartus 18. - 20. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles