Noored sulgpallurid võrdlesid end Läti parimatega

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall. Pilt on illustratiivne.
Sulgpall. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Laupäeval peeti Tartus sulgpalli Eesti noorte GP-sarja viies etapp, kus osales 160 pallurit nii Eesti kui Läti klubides. Parimad selgitati viies erinevas vanuseklassis ja viies erinevas mänguliigis.

Peakorraldaja Heiki Sorge teatel tuli U-19 vanuseklassis kahekordseks võitjaks Alexander Raudsepp (Triiton), kes võitis meespaarismängu koos Andreas Eskoriga ja segapaarismängus Karina Seeroga. Tüdrukute üksikmängus võitis esikoha Lätist Una Berga ja poiste üksikmängus Aleksander Bazanov(Tallinna sulgpallikool).

U-17 vanuseklassis võitis oma kolmanda esikoha Alexander Raudsepp üksikmängus. Tüdrukute üksikmängu finaalis võitis Karina Kapanen (Tartu Kalev) pingelises heitluses veel U-15 vanuseklassi kuuluvat Ramona Üprust (TÜASK) kolmes geimis (14-21; 22-20; 21-18). Tüdrukute paarismängu eskoht kuulus Karina Seerole ja Viktora Sulbile (Triiton). B-liigas tüdrukute üksikmängu esikoha võitis Maria Harjo (TÜASK).

U-15 vanuseklassis üksikmängude esikohad võitsid Triitonist Tauri Kilk ja Karoliine Inselberg, paarismängudes Karmen Ilves/Karoliine Inselberg (Triiton) ja Morten Karjus/Sten Muinast (ToSK/Viimsi SK) ning segapaarismängus Tauri Kilk koos klubi kaaslase Catlyn Kruusiga. B-liiga üksikmängude esikohad saavutasid Liis Tamberg (Viimsi SK) ja Hubert Teemägi (Pärnu SK).

U-13 vanuseklassis kuulusid esikohad Triitonile: üksikmängudes võitsid Lisa Berik ja Hannes Hani ning paarismängudes Kadi Ilves/Marta Emili Teller ning Hannes Hani/Daniel Kornejev. B–liigas võitsid Meribel Rohtla (Triiton) ja Kristjan Unt (Nõo SK).

Kõige nooremate U-11 vanuseklassis võitsid Emilia Shapovalova (Tartu Kalev) ja Daniel Kornejev (Triiton).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles