Pavel Andrejev võitis Otepääl oma 10. Euroopa meistritiitli talitriatlonis

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jooksust, rattasõidust ja suusatamisest koosneva talitriatloni Euroopa meistrivõistlustele Otepääl läks kindla favoriidina kaheksakordne maailma- ja üheksakordne Euroopa meister Pavel Andrejev venemaalt. Ehkki distantsi vältel ei püsinud 33-aastane sportlane sugugi juhtpositsioonil, pani ta sarnaselt mulluse võistlusega suusatamises enda paremuse maksma ja tuli kümnendat korda Euroopa meistriks.

Teisele kohale platseerus üllatuslikult lätlane Oskars Muiznieks. Rattadistantsil vahepeal teistelt veidi eest ära sõitnud Muiznieks finišeerus ligemale minuti pärast Andrejevit. Kolmas koht kuulus venelasele Dmitri Bregedale.

Naistest osutus kiireimaks tšehh Helena Erbenova. Talle järgnesid Austria esindaja Romana Slavinec ja venelanna Julia Surikova.

Paralleelselt Euroopa meistrivõistlustega peeti Otepääl ka Läti meistrivõistlusi samal alal, mistõttu olid kohal ka kõik Läti tugevaimad triatleedid. Eestist osalesid eliitseltskonnas meestest Artur Kooser ja naistest Mailis Õispuu.

Hommikul käisid rajal ka juuniorid ning viis paratriatleeti. Kell 15 anti start harrastajate talitriatlonile, millest võttis osa üle 100 spordihuvilise.

Võitjate ajad:

M

1. Pavel Andreev (RUS) 1:14:22.

2. Oskars Muiznieks (LAT) 1:15:01.

3. Dmitriy Bregeda (RUS) 1:15:20.

...

18. Arthur Kooser (EST) 1:33:44

N

1. Helena Erbenova (CZE) 1:24:53.

2. Romana Slavinec (AUT) 1:25:09.

3. Julia Surikova (RUS) 1:25:46.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles