Üles soojendatud tanklaplaan ajab elanikel karva turri

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahi 62 kinnistu kasutamata osa Kummeli ja Vahi tänava ringristmiku kõrval, kuhu Kummeli Kinnisvara OÜ soovib ehitada tankla. Kohalikud on selle rajamise vastu ja näeksid seal tulevikuski meeleldi haljasala.
Vahi 62 kinnistu kasutamata osa Kummeli ja Vahi tänava ringristmiku kõrval, kuhu Kummeli Kinnisvara OÜ soovib ehitada tankla. Kohalikud on selle rajamise vastu ja näeksid seal tulevikuski meeleldi haljasala. Foto: Kristjan Teedema

Kummeli Kinnisvara OÜ taotleb juba mitmendat korda Tartu linnalt Raadil Vahi 62 kinnistul detailplaneeringu algatamist, et rajada sinna tulevikus tankla. Ümberkaudsed elanikud ei ole selle mõttega aga päri ja soovivad, et sinna jääks haljasala.

Küsimusele, miks tahab ettevõte rajada bensiinijaama just sinna, vastas Kummeli Kinnisvara OÜ juhatuse liige Andreas Henn Otsma, et piirkonnast on juba välja kujunenud linnaosa tõmbekeskus kaupluste ja apteegiga. Seetõttu oleks mõistlik pakkuda samas kohas veelgi rohkem teenuseid.

Tõsi, veel ei ole sõlmitud kokkulepet ühegi partneriga, kes võiks kinnistul tegutseda. Otsma sõnul on arendus alles niisuguses järgus, et on küsitav, kas planeeringut üldse alustatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles