Tartlane, vajad seltsimaja? Siis osta riigilt oksjonil!

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuperjanovi 9 kinnistul 1963. aastal valminud kahekorruseline hoone on olnud raudteelaste klubi ja Eesti Rahva Muuseumi näitusemaja. Hoone oksjonile panek lõi sassi Tartu linnavalitsuse plaanid teha sinna seltsimaja.
Kuperjanovi 9 kinnistul 1963. aastal valminud kahekorruseline hoone on olnud raudteelaste klubi ja Eesti Rahva Muuseumi näitusemaja. Hoone oksjonile panek lõi sassi Tartu linnavalitsuse plaanid teha sinna seltsimaja. Foto: Sille Annuk

Riigi Kinnisvara AS pani enampakkumisele Kuperjanovi tänaval asuva ERMi endise näitusemaja, mida soovis ära osta Tartu linn. 

Alghind 500 001 eurot, pakkumiste tähtaeg 21. veebruaril kell 14, seisab Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) kodulehel avaldatud Kuperjanovi 9 asuva kunagise raudteelaste klubi ja ERMi vana näitusemaja kinnistu kirjaliku enampakkumise kuulutuses. 

«Oksjon on väga halb üllatus,» ütles Tartu linnapea Urmas Klaas. «Töötame maksumaksja rahaga, seda ei saa kergekäeliselt pilduda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles