Kuidas tartlased Minskis ujumas käisid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlusi peeti Komsomolski paisjärvel, kus järvepäästekomando kõrvale oli 30 sentimeetri paksusesse jäässe saetud bassein viie ujumisraja tarvis. Ohutuse eest hoolitses pidevalt kuus päästjat.
Võistlusi peeti Komsomolski paisjärvel, kus järvepäästekomando kõrvale oli 30 sentimeetri paksusesse jäässe saetud bassein viie ujumisraja tarvis. Ohutuse eest hoolitses pidevalt kuus päästjat. Foto: Risto Mets

Valgevene ja selle pealinn Minsk ei kuulu pehmelt öeldes eestlaste populaarseimate reisikohtade hulka. Kui aga juhus sind Minskisse viib, jääd seda uhket linna ja sooja südamega inimesi mäletama kauaks.

Eesti taliujujaid meelitasid möödunud nädalavahetusel Minskisse Valgevene lahtised meistrivõistlused ning spordiministri asetäitja allkirjastatud tähtsad kutsed, mis sundisid saatkonda väljastama eestlastele viisad koguni tasuta. Mööngem siinkohal, et veebruarist saavad Eesti elanikud Valgevenesse reisida viisata.

Müü auto ära!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles