Uus spaa pole veekeskust tühjaks tõmmanud

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aura veekeskus ei karda, et uus spaa võiks nende kliendid endale meelitada, sest Aura veepark pakub lastele sootuks rohkem atraktsioone.
Aura veekeskus ei karda, et uus spaa võiks nende kliendid endale meelitada, sest Aura veepark pakub lastele sootuks rohkem atraktsioone. Foto: Kristjan Teedema

Detsembri algul Kvartali keskuses avatud Lõuna-Eesti suurim spaa pole Aura veekeskuse külastatavusele esialgu suurt mõju avaldanud. 

Aura keskuse juhataja Kairit Matto sõnul on V-spaa avamisest möödunud poolteist kuud liiga lühike aeg, et lõplikke järeldusi teha, kuid esialgu ei ole veekeskuse külastatavus vähenenud. «Praegu ei saa öelda üht ega teist,» rääkis Matto. «Mõni arv on olnud mingil ajal väiksem ja mõni suurem, aga muutused on olnud minimaalsed. Seega ei saa öelda, et see oleks meid väga mõjutanud.»

Matto sõnul on detsembri külastatavus püsinud viimastel aastatel 30 000 inimese piires, pluss-miinus mõni tuhat.  Ka visuaalselt hinnates ei ole veekeskuse juhataja märganud, et inimesi oleks jaanuaris varasemast tunduvalt vähem liikunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles