Elvas tuleb nädalavahetusel harrastusteatrite festival

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eeloleval nädalavahetusel, 21.-22.jaanuarini leiab Elvas aset juba neljas harrastusteatrite monolavastuste festival Monomaania. Seekordsel Monomaanial tuleb ette kandmisele 15 lavastust. Truppe ja üksikesinejaid on üle terve Eesti Ida-Virumaast kuni Saaremaani.

Kaks päeva on tihedalt lavastusi täis, millel pole ajalist piirangut. Sel korral ei ole ajalist piirangut põhjusel, et anda ka publikule võimalus näha terviklikke lavastusi.

Esimesel festivalipäeval astuvad üles LendTeater, Elva harrastusteater, Tiia Linnard Ida-Virumaalt, Salme vallateater Saaremaalt, Orissaare näitetrupp «Orezare», Vilde teater, Tabivere harrastusteater, Salme teater Tallinnast ning koostöölavastusega Ellunäod, TegeltKah ja KETT.

Teisel päeval esinevad Rakvere trupid «Jabloko» ja KaRakTer, Kristiina Lõhmus, Projekt AR, Roela näitetrupp «Kartoffel» ning trupp «Kuu Rist» Tartust.

Tagasisidet truppidele ning näitlejatele annab professionaalidest koosnev žürii ning festivali lõpus valitakse välja parim nais- ja parim meesmonomaan.

Varasemaid MONOMAANIA festivale on korraldanud toonane Elva huvi- ja kultuurikeskus, seekordset festivali korraldab Lendteater ja MONOMAANIA toimub Elva LendTeatriMajas (Pikk 73).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles