Kolm kooli rõõmustavad toetusraha üle

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabivere kooli direktor Piret Siivelt seisab koolikompleksi vanimas osas, mille tarvis on oodatud remondiraha juba viimased kolm-neli aastat.
Tabivere kooli direktor Piret Siivelt seisab koolikompleksi vanimas osas, mille tarvis on oodatud remondiraha juba viimased kolm-neli aastat. Foto: Margus Ansu

Eelmisel aastal said gümnaasiumi pidamisest loobunud või riigigümnaasiumiga omavalitsused taotleda toetust oma kooliruumide kohandamiseks uutele tingimustele sobivaks. Haridus- ja teadusministeeriumi teatel sai Tartu- ja Jõgevamaal 840 000-eurose toetuse Puhja gümnaasium, 2,5 miljonit eurot Tabivere ja 1,3 miljonit eurot Alatskivi kool. Tartu koolidest eraldati 4,6 miljonit eurot toetusraha Raatuse gümnaasiumile.

Puhja gümnaasiumi direktor Päivi Märjamaa rõõmustas ministeeriumist saabunud hea teate üle. Toetus kulub suuresti õppetöö koondamisele ühte majja, sest gümnaasiumist saab tänavu põhikool.

Märjamaa sõnul tuleb koolikeskkond põhikoolile sobivaks kohendada, sest õpilasi on tulevast sügisest vähem. «Praegu kasutame mitut hoonet, aga me tahame kogu õppetöö tuua ühte majja,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles