Pühapäeval saab mitmel pool tasuta treeningutel osaleda

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere tantsukeskuse tantsutund.
Tähtvere tantsukeskuse tantsutund. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Eeloleval pühapäeval, 15. jaanuaril pakub Tähtvere tantsukeskus terve päeva jooksul avatud uste päeval tasuta näidistreeninguid. Tasuta trennides on võimalik samal päeval osaleda ka Eesti maaülikooli fitnessklubis, kus kolmes saalis saab proovida erinevaid stiile.

Tähtvere tantsukeskuses algab treeningpäev kell 11. Katsetada saab kuutteist treeningut, mille seast peaks midagi enda jaoks leidma igaüks. Valikus on näiteks rasedate võimlemine ja beebikooli liikumistunnid. Hulgaliselt on kursuste näidistunde täiskasvanutele, mille hulgas on nii keha ja vaimu arendavat kui ka särtsakaid tantsutunde. Kavas on lai valik erinevaid stiile hiphopist kuni naiselike ladinarütmideni.

Maaülikooli fitnessklubis algavad trennid kell 15 ja kavas on nii aeroobsed ja lihtsamad treeningud, lihastreeningud kui ka tantsutrenn.

Trennidesse ette registreerimine pole vajalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles