Lapse trenn võib maksta hingehinda, kuid sportida saab ka täitsa tasuta

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi korvpallikooli poisid treeningusaalis. Kõige väiksemate kossumeeste trenn maksab siin 20 eurot kuus, veidi suurematel poistel 33 ja veel suurematel 38 eurot.
Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi korvpallikooli poisid treeningusaalis. Kõige väiksemate kossumeeste trenn maksab siin 20 eurot kuus, veidi suurematel poistel 33 ja veel suurematel 38 eurot. Foto: Kristjan Teedema

Kes soovib oma lapsukese Tartus trenni saata, peab arvestama laias laastus 30-eurose väljaminekuga kuus. Kuid on ka spordialasid, mille harrastamise peale tuleb kukrut kergendada üle saja euro.

Terves kehas pesitseb teatavasti terve vaim. Nii keha kui vaimu hea käekäigu eest tuleb hoolt kanda maast madalast ning sestap on päris tavaline, kui vanemad saadavad oma lapsed mõne spordiklubi treeningutele juba enne kooli.

Kui suurt väljaminekut – rääkides üksnes trennitasust, arvestamata siia juurde dresse, ketse ja muud varustust – lapse spordiharrastus Tartus tähendab?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles