Omniva toob kevadel Jõgevale pealinna palgad

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu töötab Jõgeval Eesti Posti hoones postkontor ja kandekeskus. Aprillis kolib Tallinnast sinna ka üleriigiline kõnekeskus.
Praegu töötab Jõgeval Eesti Posti hoones postkontor ja kandekeskus. Aprillis kolib Tallinnast sinna ka üleriigiline kõnekeskus. Foto: Kristjan Teedema

Aprillis alustab Jõgeva postkontori ja kandekeskuse hoones tööd ka Omniva kõnekeskus, mille klienditeenindajad hakkavad vastama kõikidele Eesti Posti ja Omniva klientide kõnedele. Seni töötab kõnekeskus pealinnas.

«Tallinnas on väga suur töötajate voolavus. Jõgeval loodame leida stabiilsema tööjõuturu,» rääkis kolimise põhjustest Omniva ärioperatsioonide valdkonna juht Martin Luts. 

Ta täpsustas, et pidev kaadrivahetus muudab töötajate koolitamise keeruliseks. «Paljud lahkuvad töölt enne, kui on piisavalt kogemusi ja teadmisi omandanud. Uute töötajate puhul tuleb koolitustega uuesti alustada,» rääkis Luts pealinnas töötava kõnekeskuse muredest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles