Kõrtsis kaklema läinud mehed andsid tou ka teenindajale (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus. Fotolavastus.
Kaklus. Fotolavastus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeva varahommikul pidid turvamehed ja politsei lahutama Tartus ühes Rüütli tänava kohvikus kolme mehe vahel tekkinud tüli, millesse kisti ka klienditeenindaja.

Turvafirma G4S teatel said nende patrullid 7. jaanuari hommikul veidi pärast kella viit väljakutse Tartu kesklinna kohvikusse, kus kolm alkoholijoobes meest olid kaklema läinud. Rüseluse käigus sai rusikahoobi näkku ka kohviku teenindaja. Turvatöötajad lahutasid kakluse ja kutsusid sündmuskohale politsei.

Kannatada saanud klienditeenindaja esmaabi ei vajanud ja kohale jõudnud politseinikud asusid sündmuse asjaolusid välja selgitama. Kohvikule varalist kahju kaklusega ei tekitatud.

Lõuna prefektuur lisas, et politsei kutsuti appi kella 5.30 paiku. Politsei toimetas asjaolude selgitamiseks jaoskonda alkoholi tarvitanud 19-aastase ja 33-aastase mehe.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles