Tartlased teavad, kuhu jõulupuud viia

Liisa-Lotta Veiken
, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Timuskile teeb rõõmu, et tartlased on hakanud jõe äärde põletamiseks toodud kuuski kenasti õigesse kohta panema. Varem tuli tal palju rohkem puid suurelt alalt kokku korjata ja hunnikusse loopida.
Henry Timuskile teeb rõõmu, et tartlased on hakanud jõe äärde põletamiseks toodud kuuski kenasti õigesse kohta panema. Varem tuli tal palju rohkem puid suurelt alalt kokku korjata ja hunnikusse loopida. Foto: Margus Ansu

Jõulukuuski ühiselt põletada meeldib tartlastele üha enam, tänavune suur tulemäng on juba kolmeteistkümnes. Kuuskede kogumine algas Emajõe ja Anne kanali vahelisel haljasalal 6. jaanuaril ning lõpeb tuleskulptuuride peoga 13. jaanuaril. Selle ajaga kogutakse tuhatkond kuuske.

Ettevõtmise korraldaja Henry Timuski sõnul on toast välja visatud kuuskede kogumine viie aastaga tublisti edenenud: inimesed on hakanud mõistma, et puudega ei tohi ummistada prügikaste ega nende ümbrust.

Timuski arvates on kuuskede õigesse kohta toimetamine järjest enam leviv komme ja ta loodab, et see on osaliselt ka tema korraldatava ürituse tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles