Forseliuse kool avas uisuhooaja

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forseliuse kooli 4. klassi tüdrukud Maria Avi (vasakult), Katrin Kangro, Marleen Saliin ja Zamira Rassulova olid juba täna uisud kooli kaasa võtnud ja tuletasid peale tunde uisusamme meelde.
Forseliuse kooli 4. klassi tüdrukud Maria Avi (vasakult), Katrin Kangro, Marleen Saliin ja Zamira Rassulova olid juba täna uisud kooli kaasa võtnud ja tuletasid peale tunde uisusamme meelde. Foto: Sille Annuk

Soojemal ajal Forseliuse kooli ministaadionina kasutuses oleval platsil on avatud värskelt valatud uisuväljak. Tööpäeviti koolitundide järel ja nädalavahetusel on plats uisutamiseks avatud nii kogu kooliperele kui ümberkaudsetele elanikele.

Reede õhtul tähistab Forseliuse kool aga talispordihooaja algust meeleoluka uisudiskoga. Kella 18ks on kõik uisutamishuvilised oodatud valgustatud ministaadionile muusika saatel liuglema. Hea tuju ja uisud tuleks endal kaasa võtta, kool pakub omalt poolt kõigile sooja jooki. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles