Tartu kahes muuseumis algas uus aasta kallima piletiga

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ peahoones tegutseva kunstimuuseumi uksest sisenejat võtab vastu lett, mille väikeselt ekraanilt saab külastaja ülevaate piletihindadest.
TÜ peahoones tegutseva kunstimuuseumi uksest sisenejat võtab vastu lett, mille väikeselt ekraanilt saab külastaja ülevaate piletihindadest. Foto: Sille Annuk

Antiiksete skulptuuride kipsist koopiaid, aga samuti unikaalseid museaale ja muid näitusi saab Tartu ülikooli kunstimuuseumis selle aasta algusest vaatama minna kaks korda kallima piletiga. Piletihinda on juba tublisti tõstnud ka linnamuuseum, oodata on seda mõnes teiseski mäluasutuses.

Tartu ülikooli kunstimuuseumi kassapidaja Katrin Avi klõbistas arvutiklahve ja külastaja poole suunatud kuvarile tekkis hinnakiri. Selle kommentaariks rääkis kassapidaja, et varem pääses muuseumisse ühe euroga, uuest aastast aga maksab põhipilet kaks eurot.

Üks pääse on selline, mis lubab vaadata ülikooli peahoones nii kunstimuuseumi kui ka aulat ja kartserit. See maksab samuti ühe euro rohkem: enne aastavahetust oli kolm ja nüüd on neli eurot, sooduspilet vastavalt kaks ja kolm eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles