Võrkpallurid kogunevad Tartumaale 30-tunnist maratonmängu mängima

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Ants Liigus

Aastalõpp võetakse Tartumaal Nõos vastu heategevusliku mänguga rannavõrkpallis ja seda tulemuseni 2017 punkti. Kokku on need punktid plaanis koguda 30. ja 31. detsembril Nõo Rannahallis peetava kohtumise käigus.

Korraldajate teatel algas turniir 30. detsembril kell 9 ja orienteeruv mängu lõpp on 31. detsembri pärastlõunal kell kolm. Planeeritava 30-tunnise maratonmatši jooksul tulevad mõlema tiimi eest vahetustega väljakule kokku ligi 120 pallurit.

Teiste seas on varbaid liivaseks tegemas olümpiamedalist ja aasta parima võistkonna üks liikmetest Allar Raja, sel nädalal viimast korda Tartu mängijana korvpalliplatsil käinud Marek Doronin, Eesti parim aerutaja Kaspar Sula, 400 m tõkkejooksu olümpiasportlane Jaak Heinrich Jagor, Eesti Rahva Muuseumi direktor Tõnis Lukas ning Euroopa Üliõpilasspordi Liidu täitevkomitee liige Tarmo Jaakson. Platsile on pärast kiiret töönädalat jooksmas ka jõuluvana.

Reede õhtupoolikul on võimalik nautida tipptasemel võrkpallilahingut, kui platsile astuvad 2016. aasta Eesti parim rannavõrkpallur Karl Jaani koos oma esimese võistluspaarilise Martin Ruuliga. Neist teisel pool võrku seisavad Eesti läbi aegade üks parimaid rannavõrkpallureid Kristjan Kais koos praeguse Bigbank Tartu abitreeneri ja legendaarse saalivõrkpalli diagonaalründaja Argo Meresaarega.

SportID korraldatud võistlus on heategevuslik ning iga osalev mängija annetab Lastefondile minimaalselt ühe euro, millele ürituse korraldaja lisab omalt poolt veel neli eurot. Raha kogutakse ülekaaluliste laste liikuma aitamise toetuseks ning kogutud vahendid antakse üle Lastefondile, kes selle abivajajateni toimetab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles